Urheilualan yrittäjä, pyydä lainatarjous netissä

Monet urheilualan yrittäjät ovat olleet suurissa vaikeuksissa koronavirusepidemian aikana, kun esimerkiksi kuntokeskuksia on jouduttu sulkemaan ja asiakasmääriä rajoittamaan.

Monet yrittäjät ovatkin velkaantuneet tai tarvitsevat lainaa – joko yritykselleen tai henkilökohtaiseen talouteensa. Lainatarjous on onneksi helppo pyytää netissä tästä artikkelista löytyvien vinkkien avulla!

Pyydä lainatarjous netissä

Yrittäjän on helppoa pyytää lainatarjous netissä lainatarjouksia.com-sivustolla. Sivusto tarjoaa asiakkailleen parhaita lainatarjouksia ja kilpailuttaa tarjoukset asiakkaan puolesta. Hakemuksen lähettäminen on asiakkaalle maksutonta ja se helpottaa erilaisten lainatarjousten vertailua.

Hakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti netissä. Ensimmäiseksi sinun tulee täyttää hakemukseen tarvitsemasi lainasumma ja -aika. Voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa ja valita laina-ajaksesi jopa 15 vuotta. Näillä tiedoilla lainatarjouksia.com-sivusto arvioi kuukausieräksesi 543 euroa.

Alin lainatarjouksia.com-sivuston kautta haettava lainasumma on 100 euroa ja lyhyin laina-aika yksi vuosi. Tällä lainasummalla ja -ajalla lainatarjouksia.com-sivuston laskuri laskee lainan arvioiduksi kuukausieräksi yhdeksän euroa.

Miksi lainatarjous kannattaa kilpailuttaa?

Ammattimainen lainatarjouksia.com-sivusto kilpailuttaa lainatarjoukset asiakkaidensa puolesta ja säästää näin asiakkaan isolta urakalta.

Jos yrittäjä lähtisi pyytämään lainatarjouksia henkilökohtaisesti jokaiselta luotonantajalta tai useilta pankeilta, kuluisi tähän runsaasti aikaa. Kun lainatarjouksia.com-sivusto hoitaa kilpailuttamisen yrittäjän puolesta, saa yrittäjä upean mahdollisuuden säästää aikaa ja rahaa.

Lainatarjousta ei ikinä kannata jättää kilpailuttamatta, sillä kilpailuttamatta jätetty lainatarjous ei useinkaan ole paras mahdollinen. Sen korko ja muut lainanhoitoon liittyvät kulut saattavat nimittäin olla reippaasti huonommat, kuin asianmukaisesti kilpailutetun lainatarjouksen.

Kun lainatarjous on asianmukaisesti kilpailutettu, yrittäjä saattaakin säästää kuukausitasolla yllättävän paljon – puhumattakaan vuositason säästöistä!

Entäpä jos lainatarjous jäi aikoinaan kilpailuttamatta ja erillisiä kilpailuttamatta jätettyjä lainoja on ehtinyt kertyä useita? Ei hätää, sillä tässä tilanteessa on vielä mahdollista hakea kilpailutettua järjestelylainaa, jonka avulla useat erilliset lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi ja tämä laina kilpailutetaan ammattimaisesti.