Järjestelylaina kuntokeskusyrittäjälle

Koronavirusepidemia on vaikeuttanut monen kuntokeskusyrittäjän yritystoimintaa. Ajoittain kuntokeskukset ovat olleet kokonaan kiinni epidemian aikana, minkä lisäksi monet asiakkaat ovat alkaneet vältellä harjoittelua ihmisiä vilisevissä kuntokeskuksissa.

Monelle kuntokeskusyrittäjälle onkin kertynyt lainaa, joita saattaa samasta taloudesta löytyä useita kappaleita. Tällaisessa tilanteessa myös korkoja ja muita kuluja kertyy maksettavaksi useista lainoista ja lainanhoitokulut saattavatkin nousta korkeiksi.

Tällöin järjestelylaina on hyvä vaihtoehto – etenkin, kun järjestelylainan muistaa kilpailuttaa ammattimaisella otteella!

Mistä järjestelylainaa kuntokeskusyrittäjälle?

Kilpailutettu järjestelylaina kuntokeskusyrittäjälle löytyy näppärästi yhdistalaina.com/jarjestelylaina-sivustolta. Järjestelylainan hakeminen sivuston kautta on helppoa – eikä siinä vielä kaikki, sillä sivusto myös kilpailuttaa järjestelylainat yrittäjän puolesta!

Kilpailutus onnistuu yhden hakemuksen täyttämällä ja luottopäätöksen voi saada heti. Parhaimmillaan yrittäjän lainojen järjestäminen uuteen uskoon järjestelylainan avulla voi onnistua jo saman päivän aikana.

Jos haluat kokeilla yhdistalaina.com/jarjestelylaina-sivuston nopeutta ja näppäryyttä, aloita järjestelylainan hakeminen täyttämällä sivustolta löytyvä hakemus. Ensiksi kannattaa täyttää tarvitsemasi järjestelylainan lainasumma sekä toivomasi järjestelylainan laina-aika.

Jos tarvitset järjestelylainaa vaikkapa 20 000 euroa ja toivot järjestelylainasi laina-ajaksi 15 vuotta, laskee yhdistalaina.com/jarjestelylaina-sivuston näppärä laskuri järjestelylainasi arvioiduksi kuukausieräksi 155 euroa.

Huomaathan, että kyseessä on kuitenkin arvio ja että lopullisen järjestelylainasi kuukausierän suuruus tulee aina tarkistaa saamastasi lainatarjouksesta!

Miksi järjestelylaina?

Järjestelylaina säästää yrittäjän rahaa, aikaa ja vaivaa – joita kaikkia tarvitaan, kun pyöritettävänä on oma kuntokeskus! Jos maksat useiden lainojen, tai jopa kalliskorkoisten kulutusluottojen, korkoja ja muita kuluja, kertyy näistä kuukaudessa huomattava summa.

Samalla useiden lainojen takaisinmaksutilanteen seuraaminen ja useiden maksuerien eräpäivistä huolehtiminen on vaivalloista ja vie aikaa. Kun useat lainat yhdistetään yhdeksi järjestelylainaksi ja kun tämä uusi järjestelylaina vielä kilpailutetaan, säästää yrittäjä kuukausittain merkittävän summan rahaa.

Samalla hän säästää aikaa ja vaivaa! Järjestelylaina voikin tuoda yrittäjän elämään uudenlaista vapautta ja huolettomuutta ja vähentää tätä kautta yrittäjän kokemaa stressiä!