Lisäresursseja Kfpro-lehden rinnalle

Vaikka käsittelemmekin Kfpro-lehdessä liikunta-alaa ja alan yrittäjyyttä laaja-alaisesti ja hyvin monenlaisista näkökulmista käsin, saatat kaivata lisäresursseja Kfpro-lehden rinnalle tutustuaksesi käsittelemiimme aiheisiin mahdollisimman monipuolisesti ja saadaksesi niistä mahdollisimman monipuolisen ja ajankohtaisen kuvan.

Olemme koonneet tähän artikkeliin arvokkaita lisäresursseja, joita voit käyttää Kfpro-lehden rinnalla ja sen tukena. Toivomme, että artikkeli tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa ja hyviä lähteitä!

Yritysporssi.fi

Jos liikunta-alan yrittäjyys kiinnostaa sinua, mutta oman yrityksen perustaminen alusta lähtien tuntuu liian haastavalta, voi valmiin liikunta-alan yrityksen ostaminen olla hyvä ratkaisu.

Löydät myytäviä yrityksiä yritysporssi.fi-sivustolta, johon on koottu maamme monipuolisin lista myytävistä yrityksistä. Ehkäpä niiden joukosta löytyy juuri sinulle sopiva yritys, jolle on jo ehtinyt kertyä kokemusta ja uskollinen asiakaskunta!

Yrittajat.fi

Yrittajat.fi on hyvä osoite kaikille suomalaisille yrittäjille! Se tarjoaa runsaasti asiallista ja hyödyllistä tietoa myös liikunta-alan yrittäjälle. Voit lukea sivustolta esimerkiksi siitä, kuinka liikunta-alan yrittäjä voi hyötyä digipalveluista.

Yritysneuvonta

Liikunta-alan yrittäjän ja alan yrittäjäksi aikovan kannattaa ehdottomasti hyödyntää oman paikkakunnan maksuton yritysneuvonta. Yritysneuvonnassa tarkastellaan yrittäjän yritysideaa läpikotaisin ja voidaan käydä läpi myös sen toteuttamisen rahoittamista. Yritysneuvontaan osallistuminen on hyvä lähtölaukaus oman yrityksen perustamiselle!

Ukko.fi

Jos toimit liikunta-alalla kevytyrittäjänä, vaikkapa personal trainerina, auttaa Ukko.fi sinua laskuttamaan asiakkaitasi helposti ja nopeasti. Palvelun avulla myös muiden paperitöiden tekeminen on helppoa ja huoletonta.

Ukko.fi-palvelun avulla on myös helppoa ja turvallista kokeilla omien siipien kantamista liikunta-alan kevytyrittäjänä ennen kuin pistää pystyyn perinteisen yrityksen. Kevytyrittäjänä on mahdollista kokeilla, saako oma liikunta-alan yritysidea tuulta alleen ja onko siinä potentiaalia hieman isompaankin toimintaan.

Yrityslainat.com

Yrityslainat.com tarjoaa helpon ja nopean tavan hakea ja kilpailuttaa yrityslainat. Sivuston kautta on mahdollista hakea yrityslainaa jopa 8 000 000 euroa! Yrityslainan hakemista varten yritys ei tarvitse edes vakuuksia! Yrityslainanhakuprosessi on näppärää pyöräyttää käyntiin täyttämällä sivustolta löytyvä hakemus.

Lainatarjouksia.com

Lainatarjouksia.com toimii samaan tapaan kuin edellä mainittu yrityslainat.com. Se tarjoaa asiakkailleen kilpailutettuja lainatarjouksia, joista asiakas voi itse valita hänelle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lainatarjoukset kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä näin lainan voi saada mahdollisimman hyvin ehdoin!