Mikä erottaa premium-tason kuntokeskuksen massasta?

Hyvä kuntokeskus pystyy ottamaan asiakkaansa ja tämän yksilölliset lähtökohdat huomioon. Premium-tason kuntokeskukset eroavatkin kuntosalien ja -keskusten massasta hyvin monin eri tavoin. Tähän artikkeliin on koottu muutamia ominaisuuksia, jotka erottavat premium-kuntokeskukset muista alan toimijoista.

Yksilöllinen palvelu

Premium-tason kuntokeskukset pystyvät tarjoamaan asiakkailleen yksilöllistä palvelua. Yleensä tällaisista keskuksista löytyy hyvin monenlaisia palveluita, kuten kuntosaleja ja mielen hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Näin asiakas saakin saman katon alta yksilöllistä palvelua hyvin monella eri saralla. Moni tällainen kuntokeskus tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden yksilölliseen hinnoitteluun, joka muistuttaa hieman irtokarkkien hinnoittelua.

Tällaisessa yksilöllisessä hinnoittelutyylissä asiakas päättää tarkkaan millaisia palveluja hän kuntokeskukselta haluaa ja mistä hän haluaa maksaa. Näin asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus käyttää esimerkiksi pelkästään keskuksen hyvää kuntosalia.

Erilaiset yleisö- ja tapahtumarajoitukset ovat vaikeuttaneet myös liikunta-alan yrittäjien toimintaa, ja juuri nyt hyvä kilpailuvaltti voikin olla pienten tai henkilökohtaisten ohjaustuokioiden tarjoaminen.

Moni liikunnan harrastaja arvostaa juuri nyt mahdollisuutta harjoitella yksin tai vaikkapa perheen kesken koronavirustartunnan ehkäisemiseksi ja on valmis maksamaan tästä tavallista enemmän!

Koronavirusepidemia onkin saanut monet yrittäjät keksimään aivan uudenlaisia palvelukonsepteja, jotka palvelevat asiakkaita entistä paremmin tässä uudessa todellisuudessamme.

Laadukkuus

Laatu on premium-tason kuntokeskuksen ehdoton edellytys! Laadun tulee näkyä keskuksen kaikissa toiminnoissa ja palveluissa. Premium-tason kuntokeskuksessa asiakas odottaa löytävänsä esimerkiksi erityisen laadukkaan kuntosalin.

Jos arvostat laadukasta kuntosalia sekä palvelua, kannattaa harkita premium-tason kuntokeskuksen palveluita! Usein tällaisista keskuksista löytyy myös monia sellaisia palveluita, joita ei jokaiselta kuntosalilta välttämättä löydy.

Esimerkiksi erilaiset ryhmäliikuntatunnit sekä workshopit tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden rakentaa urheilijan perusosaamista.

Kuinka paljon premium-tason palvelut maksavat?

Kuten edellä jo todettiinkin, ovat monet premium-tason kuntokeskukset alkaneet tarjota asiakkailleen yksilöllisiä, jopa irtokarkkityylisiä, hinnoitteluvaihtoehtoja.

Näin Premium-tasoisen kuntokeskuksen asiakas saa päättää mahdollisimman tarkkaan millaisia keskuksen palveluita hän haluaa hyödyntää. Palveluiden hinta riippuukin niiden kattavuudesta ja pyörii noin 50–100 eurossa per kuukausi.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että hintojen määräytymisperusteet vaihtelevat keskuksesta toiseen. Suuri osa käyttää kuukausiperusteista hinnoittelua, mutta joissakin hinta saatetaan määritellä neljäksi viikoksi kerrallaan, jolloin 12 kuukauden ajanjakso sisältääkin kolmetoista laskutusjaksoa. Tällaiset erilaiset hinnoitteluperusteet voivat tehdä todellisen kuukausihinnan vertailusta haastavaa.